Urbaania metsäsuunnistusta Postintaipaleelta 20.6.

  • tehnyt

Tervetuloa suunnistamaan Iltarasteille vaihteeksi kaupunkimaisempaan ympäristöön. Postintaival – Laakson maasto on keskellä Helsinkiä, kerrostalojen ympäröimä polkurikas metsäkaistale. Luvassa on runsasrastisia ratoja, hienoja rastipisteitä kallioiden koloissa ja ympärillä kesään herännyt kaunis ja vihreä Keskuspuisto. Radat kiertelevät alueen metsä- ja kallioalueilla. Suunnistaessa täytyy muistaa varoa myös ulkoiluteillä porhaltavia pyöräilijöitä!

Tapahtumakeskus on osoitteessa Postintaival 7, Helsinki. Kartanmyynti ja lähdöt klo 16:30 – 19:00 välisen ajan. Maali on auki klo 20:00 asti. Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 19.6 – 3.7. Tarjolla olevat radat ovat: 2km, 4km, 4V, 5km ja 7km. 7km ja kaikki rastit mittakaavalla 1:10 000 muut 1:7500

Suosittelemme hoitamaan maksun ja rekisteröinnin ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. 

Ratamestareina ovat toimineet Kari Jylhä ja Kirsi Hakomäki.

Tervetuloa Postintaipaleelle!