Juhannuksen jälkeiset Luukissa

  • tehnyt

Juhannuksen jälkeen Iltarastit suuntautuvat Luukissa Sorvalammen maastoon. Parkkipaikan ja kartanmyynnin osoite on Luukintie 33, Espoo. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 20:00een saakka. Tarjolla ovat seuraavat radat: 2 km, 4 km, 4V km, 5 km, 7 km ja 9 km.

“Juhannuksesta kunnolla käyntiin pyörähtävän lomakauden kunniaksi laitoin tarjolle vähän laajemman kattauksen rastipisteitä. Halutessaan rasteilla voi pyörähtää sitten vaikka uudemmankin kerran, kun omatoimirastit jatkuvat 10.7. saakka. Kaikki radat ovat suunnistuksellisia – radan vaikeusaste huomioiden. Tarjolla on sekä tarkkoja rastipisteitä että reitinvalintaa. Lähtö 1:n radat kulkevat alueen runsaspolkuisemmassa pohjoisosassa, joka on ulkoilualuetta. Lähtö 2:n pidemmät radat pääsevät erämaamaisempaan eteläosaan. Maasto on monipuolinen ja hieno. Löytyy upeita, hyväkulkuisia kalliomäenpäällisiä, 20-40 metrisiä mäkiä kivuttavaksi, soita, joitakin hakkuita sekä teitä ja polkuja. Kaiken kaikkiaan maasto on vielä hyvin juostavaa (heinää ei vielä ole ja saniaiset ovat nousemassa), ja hitaat kohdat (jyrkänteet, tiheiköt, harvennukset ja myrskytuhoalueet) ovat kartasta hyvin luettavissa ja siten huomioitavissa reitinvalinnassa. Toivotan haasteellista, mutta nautinnollista suunnistusta!” Ratamestari Kari Matilainen

HUOM! Säätiedotus lupaa helteistä säätä, joten varaa juomaa mukaan jos lähdet pidemmille radoille. Muista myös, että alueella on kivat uimarannat lähistöllä, joten suunnistuksen jälkeen voi pulahtaa uimaan vaikka Kaitalampeen. Alueella myös grillauspaikkoja.

Suosittelemme hoitamaan maksun ja rekisteröinnin ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. 

Luukki-Sorvalammen Iltarastit ovat maastossa omatoimista kesäsuunnistusta varten 10.7. saakka. Tervetuloa!