Heinäkuu alkaa Paloheinästä 4.7.

  • tehnyt

Heinäkuun Iltarastikausi avataan Helsingin Paloheinässä maanantaina 4.7. Opastus parkkiin ja kartanmyyntiin on Kuusmiehentieltä noin 200m Pakilantien liikenneympyrästä itään (eli vanha tuttu paikka) Navigointiosoite on Pakilantie 124, Helsinki. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välillä ja maali on auki klo 20:een saakka. Ratoja on tarjolla 2 km, 4 km ja 5 km (1:7500) sekä 4V, 7 km ja kaikki rastit kartta (1:10 000).

Ratamestari Jyrki Louhi on suunnitellut radat, jotka suuntautuvat pohjoiseen – Haltialanmetsään, joka on tällä hetkellä rehevimmillään. Helsingin kaupunki on aloittanut kevään aikana Haltialanmetsän kunnostuksen ja osa vanhoista poluista on saanut kapean kivituhkapinnoitteen. Maastossa on tullut muutamia uusia maastopyöräuria. Radoista 2km on helppo ja turvallinen kiertäen selkeässä polkurikkaassa maaston osassa. Samoin 4km rata on turvallinen ja helpompi kuin 5km ja 4V radat. Pidemmillä radoilla haetaan haasteita pitkillä reitinvalinta väleillä sekä rytmitystä muutamilla tiukoilla rastinotoilla.

Paloheinän rastit ovat maastossa 3.7. – 17.7 välisen ajan omatoimisuunnistusta varten. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Huomatus ratamestarilta niin maastossa ei nyt ole lainkaan rasteja 14 ja 15. Ne eivät ole lainkaan käytössä tällä kertaa.

Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja rekisteröimällä Express-palveluun pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun. Voit myös ilmoittautua paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!