Uutela 25.7.

  • tehnyt

Maanantaina 25. heinäkuuta Iltarasteja etsitään Vuosaaren Uutelan merellisissä maisemissa. Tapahtumakeskus on Itäreimarintien ja Pohjoisreimarintien risteyksessä lähellä Vuotietä. Rasteille voi lähteä klo 16.30 – 19 ja maali on auki klo 20:een.

Autojen pysäköinti on Vuosaaren urheilupuiston pysäköintipaikalla Itäreimarintien ja Pallokujan risteyksessä. Vuosaaren metroasemalta paikalle pääsee kävellen, noin kilometri Vuotietä itään, tai bussilinjalla 90, joka tekee kierroksen Aurinkolahden kautta.

Tarjolla on neljä runsasrastista ratavaihtoehtoa 2 – 5 km. Matkan varrella suunnistajat voivat ihailla Vuosaaren komeita merimaisemia.

Omatoimisuunnistus alkaa maanantaina 25.7. ja rastit ovat maastossa 7.8. asti. Karttoja on myynnissä myös Vuosaaren K-supermarketin infossa kauppakeskus Columbuksessa.

Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja rekisteröimällä Express-palveluun pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun. Voit myös ilmoittautua paikalla.