Elokuun ensimmäiset Solvallassa!

  • tehnyt

Elokuun alussa Iltarasteilla suunnistetaan Solvallasta Orajärven suuntaan. Parkkiopastus alkaa osoitteessa Nuuksiontie 82, Espoo. Kartanmyynti on Swinghillin laskettelurinteen ylätasanteella. Suunnistamaan voi lähteä klo 16:30 – 19:00 välillä ja maali on auki klo 20:00:een saakka. Omatoimisuunnistusmahdollisuus viikon ajalla 1. – 7.8.

Ratamestarina on toiminut Ville Lampinen. “Rasteja on sijoitettu paljon melko pienelle maastoalueelle, joten kannattaa aina tarkistaa leimaavansa oikealla rastilla. Pisimmät radat (7 ja 9) kulkevat Orajärven ympäri, ja pääsevät nauttimaan Orajärven ja Urjan välisestä, hieman harvemmin käytetystä maastonosasta, jossa luvassa on tarkkaa suunnistusta, rinnerasteja sekä perhoslenkki 9 km radalla. Lyhyemmistä radoista 4V tarjoaa useine suunnanmuutoksineen ja tarkkaan valikoituine rastipisteineen haasteita ihan jokaiselle, kun taas 5 km, 4 km ja 2 km radoilla on mahdollisuus tukeutua polkuihin – vitosellakin ainakin jossakin määrin. Tervetuloa!”

Suosittelemme hoitamaan myös maksun ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun.

Solvallan rastit ovat maastossa viikon eli maanantainsa 1.8. sunnuntaihin 7.8 asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Huomioi myös, että kiintorasti karttoja voi ostaa samalla. Karttoja voi tilata lomakkeen kautta (postitse) mutta myös ostaa IR vaunusta.

Tervetuloa Solvallaan!