Luukki 15.8.

  • tehnyt

Elokuiset rastit suuntautuvat 15.8. Luukki- Halkolammen maastoon. Parkkipaikan ja kartanmyynnin osoite on Luukintie 33, Espoo. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen ja maali on auki klo 20:00een saakka. Tarjolla ovat seuraavat radat: 2 km, 4 km, 4V km, 5 km, 7 km ja 9 km.

Ratamestarina ovat häärineet Hulkkosen sisarukset Johanna ja Niina. “Halkolammen alue tarjoaa hienot puitteet Iltarasteille. Maastoa halkovat järvet ja avokalliomäet luovat mielenkiintoisia reitinvalintavälejä ja pienipiirteiset rinteet vaativat tarkkaa rastinottoa. Helpoimmilla radoilla voi tukeutua polkuihin kun taas pisimmillä radoilla tiheämmät maastonosat tuovat haastetta, Tervetuloa Luukkiin!

Suosittelemme hoitamaan maksun ja rekisteröinnin ennakkoon. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun. Express, Saldotilaukset ja Emit muutokset hoituvat yhden lomakkeen kautta.

Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. 

Suunnistajan Kauppa paikalla

Luukin Iltarastit ovat maastossa omatoimista suunnistusta varten 28.8. saakka.