Paloheinään 22.8.

  • tehnyt

Helsingin Paloheinässä suunnistetaan Iltarastit maanantaina 22.8. Radat liikkuvat Paloheinä – Pirkkola alueella. Opastus parkkiin ja kartanmyyntiin on tutussa paikassa, eli Kuusmiehentieltä noin 200m Pakilantien liikenneympyrästä itään. Navigointiosoite on Pakilantie 124, Helsinki. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 – 19.00 välisenä aikana ja maali on auki klo 20:een saakka. Ratoja on tarjolla 2km, 4km ja 4Vkm mittakaava 1:7500 sekä 5km ja 7km ja kaikki rastit kartta mittakaava 1:10 000.

Ratamestari Emilia Tala lupaa hyviä rastivälejä radalle kuin radalle ja toivoo suunnistajien sovittavan vauhdin ja taidon tasapainoon. Liian vauhdikkaasti edetessä voivat rastit mennä tässä maastossa helposti ohitse. Tällä alueella erikoisuutena ovat juoksuhaudat. Radoista 2km on helppo ja turvallinen kiertäen selkeässä polkurikkaassa maaston osassa. Samoin 4km rata on turvallinen ja helpompi kuin 5km ja 4V radat. 4V radalla kannattaa olla tarkkana että käy kaikki rastit oikeassa järjestyksessä. 7km radalla haetaan haasteita pitkillä reitinvalinta väleillä sekä rytmitystä muutamilla tiukoilla rastinotoilla.

Paloheinän rastit ovat maastossa 22.8. – 4.9. välisen ajan omatoimisuunnistusta varten. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja rekisteröimällä Express-palveluun pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. ja express palveluun. Voit myös ilmoittautua paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!

Avainsanat: