Merellinen Uutela 5.9.

  • tehnyt

Iltarastit siirtyvät vaihteeksi Itäiseen Helsinkiin, ja 5.9. merelliseen ja komeaan Helsingin Vuosaaren Uutelaan. Kartanmyynti ja info ovat Vuotien ja Itäreimarintien risteyksessä. Autojen pysäköintipaikkoja on Itäreimarinkujalla ja Vuosaaren liikuntapuiston pysäköintipaikalla Pallokujalla. Vuosaaren metroasemalta on noin kilometrin kävelymatka Vuotietä itään päin. Kartanmyynti on avoinna klo 16:30 – 19:00 välisenä aikana ja maali sulkeutuu klo 20:00.

Maajoukkuesuunnistaja Tuomas “Tumppi” Heikkilä on suunnitellut 2km, 4 km, 4V ja 5 km mittaiset radat. “Uutelan merellisissä maisemissa on tarjolla mielenkiintoisia suunnistushaasteita kaikentasoisille suunnistajille. Kahden ja neljän kilometrin radat tarjoavat tuttuun tapaan helpompaa suunnistusta tukeutuen runsaaseen polkuverkostoon ja selkeisiin rastipisteisiin. Neljän kilometrin vaikea rata ja vitonen puolestaan haastavat taidollisesti enemmän tarjoamalla tiukkaa rastinottosuunnistusta maaston haastavimmilla alueilla, toivotan lämpimästi tervetulleeksi Uutelaan”

Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Express, Saldotilaukset ja Emit muutokset hoituvat yhden lomakkeen kautta.

Suunnistajan Kauppa paikalla

Uutelan Iltarastit ovat maastossa omatoimista suunnistusta varten 5. – 18.9. välisenä aikana. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja. 

Seuraavana maanantaina 12. syyskuuta Solvallassa on mahdollisuus myös yösuunnistukseen.