Pirkkolassa 19.9. viimeiset maanantai-illan rastit

  • tehnyt

Tervetuloa nauttimaan syksyisestä Keskuspuistosta Pirkkolaan! Tämänkertaiset rastit ovat Paloheinä – Maunula kartalla, turvallisella ulkoilureittien ja polkujen verkottamalla alueella. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30 alkaen. Lähtö sulkeutuu kuitenkin jo klo 18:30 ja maali sulkeutuu klo 19:30, sillä tässä vaiheessa iltaisin alkaa olla pimeää. Nämä ovatkin vuoden viimeiset maanantai-illan Iltarastit ja 25.9. siirrytään sunnuntaisiin tapahtumiin. (25.9. Pirttimäki)

HUOM! Kartanmyynti ja parkkipaikka sijaitsee Pirkkolan uimahallin edustan lähellä, osoitteessa Pirkkolan Metsätie 6. Pysäköintipaikkoja on Pirkkolan hallien parkkipaikalla, jonne ajetaan Kehä I:tä, ja runsaasti Pirkkolantien varressa, osoitteessa Pirkkolantie 23. Pirkkolaan on myös hyvät pyöräily-yhteydet sekä joukkoliikenneyhteydet Hämeenlinnanväylää ja Pirkkolantietä ajavilla linjoilla.

Radoista 2km ja 4km ovat 1:7500 ja muut radat, (4Vkm, 5km ja 7km) ovat 1:10 000 mittakaavalla. Lyhyemmät radat tukeutuvat ulkoilureitteihin ja polkuihin. Pitemmillä ja vaikeammilla radoilla rytmitystä on haettu eri pituisilla rastiväleillä. Vauhdista pitää osata ottaa rastit tarkasti.

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Pirkkolan rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 2.10. asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy myös jatkossa Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa Pirkkolaan!