Keskuspuistoon 2.10. lähtö Postintaipaleelta

  • tehnyt

Tervetuloa suunnistamaan Iltarasteille kaupunkimaisempaan ympäristöön. Postintaival – Laakson maasto on keskellä Helsinkiä, kerrostalojen ympäröimä polkurikas metsäalue. Luvassa on runsasrastisia ratoja, hienoja rastipisteitä kallioiden koloissa ja ympärillä syksyisen kaunis Keskuspuisto. Radat kiertelevät alueen metsä- ja kallioalueilla. Suunnistaessa täytyy muistaa varoa myös ulkoiluteillä porhaltavia pyöräilijöitä ja muita liikkujia!

Tapahtumakeskus on osoitteessa Postintaival 7, Helsinki. Kartanmyynti ja lähdöt klo 10:00 – 12:00 välisen ajan. Maali on auki klo 13:00 asti. Tarjolla olevat radat ovat: 2km, 4km, 4V, 5km ja 7km. 7km ja kaikki rastit mittakaavalla 1:10 000 muut 1:7500

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 2. – 16.10. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa Postintaipaleelle!