Meri-Rastilassa merelliset rastit 9.10.

  • tehnyt

Iltarastit suunnistetaan sunnuntaina 9. lokakuuta Vuosaaren Meri-Rastilassa. Maasto on hyväkulkuista, kaunista ja käytettävissä on polkuja ja ulkoiluteitä. Viime vuonna päivitetyllä kartalla on tarjolla neljä ratavaihtoehtoa: 2 km, 4 km, 4 V ja 5 km. Kaikki radat ovat mittakaavassa 1:7500. Matkaan voi lähteä klo 10:00 – 12:00 välisenä aikana ja maali on auki klo 13:een saakka. Tapahtumakeskus ja kartanmyynti on Merilahden peruskoululla, Kallvikinniementie 1. Rastilan ja Vuosaaren metroasemilta on noin kilometrin kävelymatka. Metroasemilta pääsee myös bussilinjalla 560.

Ratamestarina on toiminut Aki Koskinen “Meri-Rastilassa yhdistyy kortteli- ja metsäsuunnistus. Kaikki muut paitsi 2km rata on laitettu kulkemaan metsän puolelle niin paljon kuin mahdollista. Aluksi ja lopuksi joka radalla voi hyödyntää paljon ulkoiluteitä. Runsaan polku- ja tieverkon vuoksi 4V ratakaan ei ole äärimmäisen vaikea, mutta siitä on pyritty tekemään kuitenkin niin haastava mitä maasto mahdollistaa. Toisaalta maastossa on polkuja paljon enemmän kuin karttaan on piirretty, joten jos polkuja aikoo kulussaan hyödyntää, niin kannattaa olla tarkkana, että kulkee sitä polkua mitä aikoo”

Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 9. – 23.10. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle. Meri-Rastilan karttoja voi ostaa muun muassa K-supermarket Vuosaaren infosta kauppakeskus Columbuksesta.

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Meri-Rastilaan!