Mustikkamaalle 23.10.

  • tehnyt

Tervetuloa 23.10. suunnistamaan Mustikkamaalle, jossa luvassa on ikään kuin “puolisprinttiä”. Maastoalue on pieni ja kartan mittakaavana on poikkeuksellisesti 1:4000, jolla harvemmin suunnistetaan metsän puolella. Matkaan voi lähteä klo 10:00 – 12:00 välisenä aikana ja maali on auki klo 13:een saakka. Tapahtumakeskus ja kartanmyynti on osoitteessa Mustikkamaantie 3.

Tarjolla ovat radat 2, 4 ja 5km, joista pisimmillä saa jo kattavan maisemakierroksen saaren ympäri. Mustikkamaa on suosittua ulkoilualuetta, mutta ulkoiluteiden lomassa on paljon avokallioalueita ja etenkin kovassa vauhdissa tarkkuutta vaativia rastipisteitä. Kilpasuunnistaja saa hyvän harjoituksen, kun pyrkii täysvauhtiseen suoritukseen ja rastivälien suoraviivaiseen toteutukseen. Maasto on kuitenkin helppokulkuista ja kauaksi ei voi saarelta eksyä, joten tämä sopii erityisen hyvin myös aloittelijoille. Ratamestarina on toiminut Milla Mattila.

Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 23.10. – 6.11. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Mustikkamaalle!