Kivikossa rastinottoa 30.10.

  • tehnyt

Ensi sunnuntaina suunnistetaan Kivikossa, kartanmyynti ja parkki on osoitteessa Savikiekontie 6. Tarjolla hyvää rastinottoharjoitusta kaikenikäisille ja -tasoisille. Suunnistamaan pääsee klo 10:00 – 12:00 välisenä aikana ja maali suljetaan klo 13:00.

Ratamestari Ville-Petteri Ruokamo toivottaa suunnistajat tervetulleiksi: “Kivikossa kannattaa huomioida ainakin maastossa olevat juoksuhaudat. Rasteja on kohtuullisen paljon melko pienellä alueella, koska maaston pohjoisosiin on tullut luonnonsuojelualueita, joissa suunnistaminen on kielletty. Rasteja per rata on melko paljon, niin jatkuvan rastinoton vuoksi on oltava koko ajan hereillä. Kivikon alueelle mahtuu kiinnostavaa suunnistettavaa, reitinvalintaa ja monipuolisuutta!”

Kivikon liikuntahallin yrittäjä Arctic gym tarjoaa suunnistajillemme mm. mahdollisuuden käyttää yrityksen WCtiloja. Arctic Gymillä on myös kahvila, jossa voi piipahtaa hörppimässä kahvit tai limut suunnistuksen jälkeen.

Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 30.10. – 13.11. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Kivikkoon!