Iltarastikauden päätös Herttoniemessä 6.11.

  • tehnyt

Pitkä ja antoisa Iltarastitapahtumien kausi päättyy 6.11. Herttoniemeen. Omatoimisuunnistus jatkuu siitä vielä kaksi viikkoa eteenpäin (6.11. – 20.11.) Sunnuntaina karttamyynti ja paikoitus on Herttoniemen urheilupuistossa, osoitteessa Siilikuja 1, Helsinki. Kartanmyynti klo 10:00 – 12:00 ja maali sulkeutuu klo 13:00.

Ratamestari Saku Saarimaalla on ollut mieluisa tehtävä ratamestarina “Herttoniemen iltarastien lähtö on vain 700 m päässä Siilitien metroasemalta, mutta radoilla pääsee silti nauttimaan monipuolisista suunnistusmaastoista ja luontoelämyksistä. Vuoden viimeisten iltarastien radoilla on syksyisen metsän lisäksi tiedossa maisemanäkymiä kallioiden lailta, ja pidemmillä radoilla maasto vaihtelee lehdoista rantakallioihin. Helpommilla radoilla on halutessaan mahdollista tukeutua alueen ulkoiluteihin ja polkuihin, mutta vaikeammilla radoilla runsas rastien määrä ja niiden sijoittelu tarkoittaa, että sujuva suunnistus vaatii enemmän tarkkuutta. Tervetuloa Herttoniemeen”

Omatoimirastit ovat maastossa ilman järjestettyä ajanottoa kaksi viikkoa 6.11. – 20.11. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa päättämään kausi Herttoniemeen!