Pääsiäisen rastijahti Kivikossa 10.4. alkaa jo klo 15.30

Iltarastit Kivikossa maanantaina 10. huhtikuuta alkavat tuntia tavallista aikaisemmin. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea) ja 5 km. Kaikki radat ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 15.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Tapahtumapaikkana on Savikiekontie 6, Helsinki. Bussilinja 57 kulkee Kivikonkaarta pitkin.

Ratamestari Ilari Haltian terveiset suunnistajille:
“Kivikossa päästään viettämään toista pääsiäspäivää kuntosuunnistuksen merkeissä. Kevät etenee hyvää tahtia sulattaen vielä jäljellä olevaa lumipeitettä ja Iltarasteista tullaan nauttimaan toivottavasti osin jo sulassakin maastossa. Runsas polkuisuus ja ulkoilijoiden luomat urat sekä tietenkin kivikkoisuus ovat ominaisia piirteitä maastolle. Pidemmät radat pääsevät myös kokemaan ensimmäisen maailmansodan aikaisia taisteluhautoja, tosin haasteen ne tuovat lähinnä niiden ylittämisessä, rasteja ei hautoihin sentään ole kätketty. Toivon osallistujille nautinnollista kevään jatkoa ja onnistumisia rastien löytämisessä.”

Rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 10.–23.4. omatoimisuunnistusta varten. Voit tilata kartan tällä lomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä.
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Kivikkoon!