Keväiset Iltarastit Paloheinässä 17.4.

  • tehnyt

Maanantaina 17.4. päästään Paloheinässä nauttimaan monipuolisista radoista keväisissä tunnelmissa. Lumet sulavat parhaillaan, mutta paikoitellen lunta voi vielä jonkin verran olla.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Tapahtumapaikalle opastus Kuusmiehentieltä noin 250 metriä Paloheinän ulkoilumajasta itään päin. Paloheinään kulkevat bussilinjat 66 ja 560.

Ratamestareina toimivat Mikko ja Heidi Salonen:

– Paloheinän maasto on varmasti monelle tuttu vuosien varrelta. Luvassa on kaikkea, mitä monipuoliset suunnistusradat voivat Paloheinässä tarjota: reitinvalintoja, nopeaa metsää, hitaampia pöheiköitä, tarkkoja rastipisteitä, helppoa rastinottoa ja pidemmillä radoilla myös tiukkaa fyysisyyttä. Myöhäinen kevät on tuonut omat haasteensa ratasuunnitteluun, mutta eiköhän maanantaihin mennessä lumi ole jo vähissä. Mikäli reitinvalinnat vievät sinut tekolumiladulle, muistetaan antaa etuoikeus hiihtäjille eikä mennä ladulle.

Rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 17.–30.4. omatoimisuunnistusta varten. Voit tilata kartan tällä lomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!