Iltarasteilla uusi lähtöpaikka Rinnekodilta Halkolammen suuntaan 15.5.

  • tehnyt

Iltarastit järjestetään maanantaina 15. toukokuuta Pohjois-Espoossa Rinnekodin alueella. Rinnekoti-Säätiön lupa mahdollistaa suunnistuksen Halkolammen hienoissa maastoissa uudesta suunnasta pohjoisesta päin.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Rinnekodille pääsee Elielinaukiolta lähtevällä ja Vihdintietä ajavalla bussilinjalla 345.
Tapahtumakeskus ja pääosa pysäköintipaikoista on Nousumäki-nimisen pienen tien päässä. Opastus on Rinnekodintie 10:n kohdalta. Myös Rinnekodintien varressa oleva pysäköintialue on käytettävissä.

Ratamestari Kari Jylhä kertoo:
– Viime kesänä tuskailin kahdet Iltarastit Keskuspuistoon. Nyt suunnittelu oli vähän vapaampaa. Pyrin etsimään pitempiä rastivälejä ja löytyihän niitä. Hienoista reitinvalinnoista en tiedä, mutta ainakin teknistä osaamista vaativia pitempiä välejä on luvassa. Jos tuntuu helpolta, kannattaa lisätä vauhtia. Maasto on siistihköä talousmetsää, siellä täällä kansallispuistomurrokkoa.
   Helpot radat ovat ainakin kartalla selviä. Rastipaikkoja katsellessani ennen pääsiäistä maasto oli lumen peittämää ja jäi kuitenkin se vaikutelma, että polut eivät maastossa ole yhtä selviä kuin kartalla. Lähtö ja maali sijaitsevat keskuspaikan välittömässä läheisyydessä.

Rastit ovat maastossa 15.–28.5. omatoimisuunnistusta varten. Voit tilata kartan tällä lomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!