Pirttimäki 29.5.

  • tehnyt

Toukokuun viimeiset Iltarastit suunnistetaan Pirttimäki – Isosuon maastossa 29.5. Radat suuntautuvat Pirttimäestä etelään, eli eri suuntaan kuin edellisillä Pirttimäen rasteilla kuun alkupuolella. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Pirttimäen ulkoilumajan osoite on Kunnarlantie 110. Läheisyydessä pysähtyy bussilinja 246, joka ajaa Espoon keskuksesta Bembölen kautta Kunnarlantietä.

Pirttimäen majan pysäköintitilat ovat ahtaat, joten toivomme suunnistajien järjestävän mahdollisimman paljon yhteiskuljetuksia. Oittaan uimarannan ja ulkoilualueen isolla pysäköintipaikalla on hyvä koota täysiä autoja. Saamme käyttöömme myös Espoon Automuseon pysäköintialueen, josta on noin 1,5 kilometrin kävelymatka Pirttimäkeen. Automuseon osoite on Bodomintie 35, mutta sinne ajetaan Snettansintien puolelta. Paikalla on rastilippu opasteena. Myllyjärven pysäköintipaikalta (Myllyjärventie) on myös noin 1,5 kilometriä Pirttimäkeen.

Ratamestarina toimii Mikko Niskanen:
– Pirttimäen alkukesän uhkea luonto kutsuu suunnistajia. Radat kulkevat tyypillisessä Pirttimäkeläisessä maastossa; kallioiset mäet, pienet suoalueet ja hetkittäin hyvinkin pienipiirteinen maasto eivät jätä ketään kylmäksi. Helpohkot lyhyemmät radat 2, 3,5 ja 5 km tukeutuvat alueen runsaaseen polkuverkostoon. Vaikeimmat 4V, 7 ja 9 km ovat niin vaikeita kuin ratamestarilla on ollut osaamista. Radoilla 7 ja 9 km tulee pitkät n. 1,5 km pituiset reitinvalintavälit, kulkusuunnaltaan sopivasti vasten jääkauden muovaamia muotoja. 
Tämä ratamestarointi on minulle ensimmäinen. Kaikenlaista palautetta otetaan mielellään vastaan!

Rastit ovat maastossa 29.5.–11.6. omatoimisuunnistusta varten. Voit tilata kartan tällä lomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Pirttimäkeen!