Helsinki O-Games 10. – 11.6.2023

  • tehnyt

Vuoden 2023 Helsinki O-Games kisataan viime vuoden tapaan 10.–11.6.2023, viikko ennen Jukolan viestiä Salmen ulkoilualueen hienoissa maastoissa Vihdissä. Nyt suunnistettava maasto on Salmen keskusalueelta luoteeseen ja pohjoiseen päin. Osassa aluetta ei ole suunnistettu kilpailuissa yli 15 vuoteen.

Ilmoittautuminen on auki IRMAssa ja viimeinen päivä ilmoittautua normaalihinnalla on 4.6.
Molempina päivinä on myös kuntosuunnistus.

Helsinki O-Gamesiin on valmistettu kaksi harjoitusta, jotka on laadittu Salmen maastoon aivan vuoden 2023 kilpailumaaston eteläpuolelle. Harjoitusten maasto on varsin samantyyppistä kuin HOGissa: kohtalaisia korkeuseroja, osittain kallioista kuusi- ja mäntymetsää. Lue lisää

Tervetuloa HOGiin!

Helsinki O-Games 2023 -sivuille