Luukki 12.6.

Maanantaina 12. kesäkuuta Iltarastit suunnistetaan Luukin ulkoilualueen maastoissa. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Luukkiin pääsee Elielinaukiolta lähtevällä bussilinjalla 345. Matkaa Helsingin keskustasta on Vihdintietä noin 23 kilometriä. Autojen pysäköinti on Luukin niityllä, ja toivomme suunnistajien käyttävän mahdollisimman paljon yhteiskuljetuksia. Pysäköinnin varapaikkana on Luukin maksullinen parkkipaikka.

Ratamestarina toimii Tero Heikkilä:

– Luukin eteläpuoli tarjoaa erinomaiset olosuhteet tämän vuoden Jukola-tyyppisille radoille ja maastollekin. On vauhdikkaita avokallioita ja haastavia reitinvalintavälejä. Tarjolla myös harvoin käytetty alueen hienoin mäkialue pitkällä radalla. Helpot radat on myös tällä kertaa varmasti kaikille sopivat, koska polku-/tieverkosto tukee jokaisella rastivälillä.

Rastit ovat maastossa 12.–25.6. omatoimisuunnistusta varten. Voit tilata kartan tällä lomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Luukkiin!