Iltarastit Postintaipaleella 19.6.

  • tehnyt

Maanantaina 19. kesäkuuta Iltarastit suunnistetaan Helsingin Keskuspuistossa. Opastus tapahtumakeskukseen on Postintaival 7:n kohdalta. Paikalle pääsee näppärästi pyöräillen. Myös joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät: Ilmalan asemalta on vajaan kilometrin kävelymatka ja Helsingin sisäinen bussilinja 23 ajaa Postintaivalta pitkin.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Ratamestarina toimii Repa Hotti:
– Ensi maanantain Iltarastit Postintaipaleelta toimivat mainiona Jukolan jälkiverryttelynä! Koska kesäkuun puolivälin Iltarastien perinteinen keskuspaikka Laakson kenttä on suurten rakennustöiden vuoksi pois käytöstä, radat kulkevat Postintaipaleelta etelään päin kohti Kivihakaa, Ruskeasuota ja Laaksoa. Kaikkien ratojen lähtöpaikalle on keskuksesta matkaa 500 m.
   Ratasuunnittelulle Keskuspuistossa asettaa haasteita kovin tiheä ulkoilutie- ja polkuverkko. Urien ulkopuolella maasto on kuitenkin varsin pienipiirteistä, osin jyrkkääkin, joten jokaiselle radalle riittää reitinvalinta- ja kartanlukutehtäviä! Karttakin on varsin tarkka, ja sen kiellettyjen alueiden merkintöjä tulee noudattaa, mukaan luettuna Ruskeasuon alueen ratsastustie. Sen saa tietenkin ylittää.
Nautinnollista kesäsuunnistusta!

Rastit ovat maastossa 19.6.–2.7. omatoimisuunnistusta varten. Voit ostaa kartan Suunnistajan Kaupasta tai tilata verkosta, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Postintaipaleelle!