Juhannuksen jälkeiset Iltarastit Luukissa 26.6.

  • tehnyt

Maanantaina 26. kesäkuuta suunnistetaan Luukissa Halkolammen maastossa, jossa vaihtelevat nopeakulkuiset kallioharjanteet ja rehevämmät notkelmat. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20. 

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2 km–4 V ovat mittakaavassa 1:7500 ja 5–9 km mittakaavassa 1:10 000. Pidemmät radat 4 V–9 km alittavat Vihdintien Kaitalammen päässä olevan tunnelin kautta. Tielle meneminen on ehdottomasti kielletty.

Tarjolla on kiinnostavia reitinvaintavälejä ja välillä tarkkaa rastinottoa. Ratamestari Erkki Miettinen kertoo:
– Lyhyet radat kulkevat turvallisesti Vihdintien eteläpuolella, jossa myös lähtö ja maali sijaitsevat. Pitempien ratojen lähtöpaikka sijaitsee Vihdintien pohjoispuolella, jossa radoilla 4V–9 riittää haastetta, rastiväli pisimmillään on reilusti yli kilometrin. Loppukirit otetaan ratojen helpoilla osuuksilla maaliin. Maasto on useimmille tuttuakin tutumpi, mutta rastinotot vaativat uusia suunnitelmia.

Luukkiin pääsee Elielinaukiolta lähtevällä bussilinjalla 345. Matkaa Helsingin keskustasta on Vihdintietä noin 23 km. Autojen pysäköinti on Luukin niityllä.  

Rastit ovat maastossa 26.6.–9.7. omatoimisuunnistusta varten.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Luukkiin!