Heinäkuun ensimmäiset Paloheinässä 3.7.

  • tehnyt

Heinäkuun ensimmäiset Iltarastit suunnistetaan Paloheinän maastossa maanantaina 3.7. Rasteille voi lähteä klo 16.30–19 ja maali on auki klo 20 saakka. Tapahtumakeskus on hiekkakentällä noin 300 metriä Paloheinän ulkoilumajasta itään.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radoilla 2 km–4 V mittakaava on 1:7500, radoilla 5 km ja 7 km 1:10 000.

Ratamestari Pauli Leinonen kertoo:
– Paloheinä lienee maastona tuttu monille suunnistajille. Runsas ulkoilureittien verkosto tekee maastosta rikkonaisen, eikä rastien läheisyyteen löytäminen välttämättä aiheuta suurempia haasteita. Vaativimmilla radoilla rastipisteet on kuitenkin valittu siten, että sujuva suunnistaminen vaatii tarkkaa työtä aivan rastilipulle asti. Lisäksi optimaalisten reitinvalintojen löytäminen tulee varmasti haastamaan kokeneempiakin suunnistajia. Lyhimmillä radoilla rastipisteet ovat selkeitä ja sijaitsevat ulkoilureittien läheisyydessä. Paloheinä sopiikin erinomaisesti aloitteleville suunnistajille sekä nuorimmille menijöille!

Joukkoliikenteen käyttäjät pääsevät kätevästi Paloheinään: Bussin 66 päätepysäkiltä on noin 300 metrin kävely. Myös runkolinja 560:n pysäkki on lähellä. Autoilijoille on opastus pysäköintiin Kuusmiehentie 58:n kohdalta.

Rastit ovat maastossa 3.–16.7. omatoimisuunnistusta varten. Voit ostaa kartan verkkolomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!