Reittien vertailu Liveloxissa nyt entistä helpompaa ja monipuolisempaa

EDIT: Livelox on valitettavasti palautettu Iltarasteilla takaisin aiempaan versioon. Uusien ominaisuuksien poistaminen johtuu Liveloxista. Jatkamme neuvotteluita, jotta voisimme jatkaa monipuolisempaa käyttöä Iltarasteilla. Tällä hetkellä se ei ole mahdollista. 

Iltarasteilla on nyt käytössä Liveloxin versio, joka mahdollistaa kaikille Iltarastit-tapahtumiin reittinsä lisääville reittien vertailun muiden osallistujien kanssa. Liveloxin sivuilla on tarkemmat ohjeet useiden reittien samanaikaiseen tarkasteluun.

Livelox kaikki Iltarastit-tapahtumat
Ohjeet reittien tallentamiseen
Ohjeet reittien tarkasteluun

Käy Iltarastien jälkeen lisäämässä tai piirtämässä reittisi palveluun ja vertaile omiasi muiden reitinvalintoihin! Iltarastien reitit julkaistaan aina tapahtumapäivän iltana klo 19.