Elokuu käyntiin Pirkkolassa 7.8.

Maanantaina 7. elokuuta Iltarastit järjestetään Pirkkolassa, josta radat suuntautuvat Maunulaan. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Lisäksi tarjolla on 4,3 km pituinen rata poluttomalla 1:10 000 kartalla.

Pirkkolan urheilupuistoon pääsee kätevästi joukkoliikenteellä. Runkolinja 550 ajaa tihein vuorovälein Pirkkolantietä. Pyörällä paikalle pääsee kätevästi muun muassa Keskuspuiston ulkoiluteitä pitkin. Autoilijoille suositellaan pysäköintiä Pirkkolantien varressa olevalla pysäköintipaikalla, jonka osoite on Pirkkolantie 23. Toinen pysäköintipaikka on urheiluhallien läheisyydessä Pirkkolan Metsätien päässä.

Tapahtumakeskus on Pirkkolan jäähallin vieressä, jonne pääsee suoraan Pirkkolantien parkkipaikalta.
   

Ratamestari Petro Tamminen kertoo:

– Kesän jälkeen tuntuu hyvältä palata taas urbaaneihin metsiin ja parhaaseen seuraan. Pirkkolan eteläpuolinen Keskuspuisto tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliselle suunnistamiselle kaikilla tasoilla. Paikoin pienipiirteisessä maastossa rastinotossa on syytä olla huolellinen, ja myös reitinvalintoja joutuu miettimään. Uutta näkökulmaa suunnistukseensa kaipaaville tarjolla on haastava HS Yhteislähtö -valmennusryhmän harjoituksia mukaileva rata poluttomalla kartalla.

Rastit ovat maastossa 7.–20.8. omatoimisuunnistusta varten. Voit ostaa kartan verkkolomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Pirkkolaan!