Iltarastit Luukissa 14.8.

  • tehnyt

Maanantaina 14. elokuuta Iltarastit järjestetään Luukissa, josta radat suuntautuvat Halkolammelle päin. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. 

Luukkiin pääsee Elielinaukiolta lähtevällä bussilinjalla 345. Matkaa Helsingin keskustasta on Vihdintietä noin 23 km. Autojen pysäköinti on Luukin niityllä ja opasteena rastilipppu Vihdintien ja Luukintien risteyksessä.

– Radat tuovat esille maaston monipuolisuutta hyödyntäen nopeakulkuisia avokallioita ja tarkkuutta vaativia rinnerasteja. Pidemmillä radoilla on tarjolla myös reitinvalintavälejä, kertoo ratamestari Ville-Matti Tarvonen.

Kuva: Ville-Matti Tarvonen
Kuva: Ville-Matti Tarvonen

Rastit ovat maastossa 14.–26.8. omatoimisuunnistusta varten.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Luukkiin!