Paloheinä 21.8.

  • tehnyt

Maanantaina 21. elokuuta suunnistetaan Paloheinässä, josta radat suuntautuvat Pirkkolaan päin. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. 

Joukkoliikenteen käyttäjät pääsevät kätevästi Paloheinään: Bussin 66 päätepysäkiltä on noin 300 metrin kävely. Myös runkolinjan 560 pysäkki on lähellä. Autoilijoille on opastus pysäköintiin Kuusmiehentie 58:n kohdalta.

Ratamestareina toimivat Emilia ja Tuomas Tala.

– Paloheinässä on ulkoilualueelle tyypillisiä tie- ja polkuverkostoja, jotka tekevät radoista nopea- ja helppokulkuisia. Rastipisteet tuovat kuitenkin varmasti haasteita etenkin 4V ja pidemmillä radoilla. Pidemmillä radoilla on pyritty myös tekemään hyviä reitinvalintavälejä, kertoo Emilia Tala.

Rastit ovat maastossa 21.8. – 2.9.  omatoimisuunnistusta varten.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!