Iltarastit Luukissa 28.8.

  • tehnyt

Maanantaina 28. elokuuta suunnistetaan Luukissa, josta radat suuntautuvat Sorvalammelle päin. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. 

Luukkiin pääsee Elielinaukiolta lähtevällä bussilinjalla 345. Matkaa Helsingin keskustasta on Vihdintietä noin 23 km. Autojen pysäköinti on Luukin niityllä ja opasteena rastilipppu Vihdintien ja Luukintien risteyksessä.

Ratamestareina toimivat Johanna Hulkkonen, Niina Hulkkonen ja Jyrki Louhi.

– Tällä kertaa ratojen suunnittelu tapahtui varsin nopeasti. Noin pari viikkoa ennen tapahtumaa tuli tieto, että maastona on Velskolan sijaan Luukki-Sorvalampi. Tämän takia rastipisteinä on käytetty aikaisempina vuosina hyväksi havaittuja kohteita. Lyhyemmät 2 km ja 3,5 km radat kiertävät polkurikkaassa maastossa seututie 120:n ja golfkentän välissä. Pidemmillä radoilla lähtöön on matkaa noin 1,8 km, jolloin radoilla päästään täysipainoisesti golfkentän eteläpuoliseen haastavaan maastoon, kertoo Jyrki Louhi.

Rastit ovat maastossa 28.8.–9.9. omatoimisuunnistusta varten. Voit ostaa kartan verkkolomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Luukkiin!