Vauhdikasta menoa Uutelassa 4.9.

  • tehnyt

Maanantaina 4. syyskuuta suunnistetaan Uutelassa. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea) ja 5 km, kaikki mittakaavassa 1:7500. 

Tapahtumakeskus sijaitsee aukiolla Vuotien ja Itäreimarintien risteyksen vieressä. Vuosaaren metroasemalta on hiukan runsaan kilometrin kävely paikalle. Autojen pysäköintipaikkoja on Pallokujan isolla ja Itäreimarinkujan pienemmällä pysäköintialueella. Kummallekin ajo on Itäreimarintieltä. Opasteena on rastilippu. Lisäksi pysäköinti on mahdollista Aurinkolahden ja Uutelan pysäköintialueilla.

Ratamestarina toimii Samuli Saarikko:

– Uutelan radat tarjoavat suunnistajille vauhdikasta menoa merellisissä maisemissa. Radat liikkuvat pienellä alueella, jossa on tarjolla monipuolisia rastipisteitä vaihtelevissa maaston osissa. Suunnistajien kannattaa muistaa, että Uutelan luonnonpuistossa on muitakin ulkoilijoita eli maltti on valttia. Onnea matkaan!

Kuvat: Samuli Saarikko

Rastit ovat maastossa 4.–16.9. omatoimisuunnistusta varten.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!