Syksyn tunnelmaa Pirkkolassa 18.9.

  • tehnyt

Ensi maanantaina 18. syyskuuta Iltarastit järjestetään Pirkkolassa, josta radat suuntautuvat Maunulaan. Aurinko laskee noin klo 19.30, joten otathan tarvittaessa otsalampun mukaan! Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. 

Pirkkolan urheilupuistoon pääsee kätevästi joukkoliikenteellä. Runkolinja 550 ajaa tihein vuorovälein Pirkkolantietä. Pyörällä paikalle pääsee kätevästi muun muassa Keskuspuiston ulkoiluteitä pitkin. Autoilijoille suositellaan pysäköintiä Pirkkolantien varressa olevalla pysäköintipaikalla, jonka osoite on Pirkkolantie 23. Toinen pysäköintipaikka urheiluhallien läheisyydessä Pirkkolan Metsätien päässä on yleensä ruuhkainen.

Tapahtumakeskus on Pirkkolan jäähallin vieressä, minne pääsee suoraan Pirkkolantien parkkipaikalta.

Ratamestareina toimivat Andreas ja Emily Kemp:

– Even though Iltarastit comes often to Pirkkola, this time you will experience some foreign course-setting. We’ve tried to take you to some of the most enjoyable parts that Keskuspuisto has to offer. For a Finn this forest might not be the most exciting on the calender, but for a Dane and Canadian it is pure joy. The navigation will be a combination of longer route choices and micro orienteering in the detailed areas. The southernmost area on the longest courses will experience a few missing trails on the map, but for the rest, the map is very much up to date. We hope you all have a wonderful time in the autumn forest.

Rastit ovat maastossa 18–30.9. omatoimisuunnistusta varten. Voit ostaa kartan verkkolomakkeella, jos et pääse paikalle tapahtuma-aikaan.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!