Monipuolista lähimaastoa Meri-Rastilassa 9.10.

  • tehnyt

Maanantaina 9. lokakuuta Iltarastit järjestetään Meri-Rastilassa. Suunnistamaan voi lähteä klo 16–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Huom.! Aurinko laskee klo 18.30, eli otathan otsalampun tarvittaessa mukaan! Jos haluat suunnistaa valoisalla, voit lähteä jo klo 16 lähtien metsään. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea) ja 5 km, kaikki mittakaavassa 1:7500. 

Tapahtumapaikkana on Merilahden peruskoulu, Kallvikinniementie 1. Pysäköintitilaa on jonkin verran koulun läheisyydessä. Koululle on hyvät joukkoliikenneyhteydet. Rastilan ja Vuosaaren metroasemilta on noin kilometrin kävelymatka. Metroasemilla voi myös vaihtaa bussiin 560, joka ajaa Meri-Rastilan tietä koulun läheltä.

Ratamestarina toimii Heli Huhtala:

– Meri-Rastila tarjoaa suunnistajille vaihtelevan lähimaaston kompaktissa paketissa. Maastonosien välisillä siirtymillä voi testata omaa nopeuttaan ja juoksukestävyyttä loppuvuoden kisoja varten. Ratojen metsäosuuksilla suunnistaja pääsee nauttimaan niin korpimaisista maastopalasista kuin merinäköalastakin. Nautinnollista lähisuunnistusta kaikille!

Rastit ovat maastossa 9.–21.10. omatoimisuunnistusta varten.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!