Sprinttityylistä urbaania rasti-iloittelua Mustikkamaalla 16.10.

  • tehnyt

Maanantaina 16. lokakuuta Iltarastit järjestetään Mustikkamaalla. Suunnistamaan voi lähteä klo 16–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Huom! Aurinko laskee klo 18.10, eli otathan otsalampun tarvittaessa mukaan! Jos haluat suunnistaa valoisalla, voit lähteä jo klo 16 lähtien metsään. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km ja 5 km, kaikki mittakaavassa 1:4000. 

Tapahtumakeskuksen osoite on Mustikkamaantie 10. Mustikkamaalle ajaa bussilinja 16. Kulosaaren metroasemalta on runsaan kilometrin kävelymatka. Polkupyörällä paikalle pääsee Kalasatamasta Isoisänsillan yli ja Itäväylän pyörätieltä Kulosaaren kautta.

Ratamestarina toimii Tuulikki Saari:

– Maanantai-iltojen iltarastikausi päättyy syyslomaviikolla Mustikkamaalle, jossa on luvassa sprinttityylistä urbaania rasti-iloittelua. Vauhdikkailla radoilla kannattaa pysyä tarkkana ja haastetta saa lisättyä juoksemalla rastiviivaa pitkin polku-ja tiekiertojen sijaan! Mustikkamaa on suunnistusmaastona erinomainen vasta-alkajille ja esimerkiksi lapsiperheille loistava maasto tutustua lajiin! Tervetuloa nauttimaan syyslomarasteista Helsingin ytimeen!

Kuvat: Tuulikki Saari
Kuvissa mukana rastikoira Urho

Rastit ovat Mustikkamaalla 16.–28.10. omatoimisuunnistusta varten. 

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!