Rastinottoa Kivikossa sunnuntaina 29.10.

  • tehnyt

Tämän syksyn toiseksi viimeiset Iltarastit järjestetään sunnuntaina 29. lokakuuta Kivikon liikuntapuistossa entisen Kivikon hiihtohallin läheisyydessä. Tapahtumakeskuksen osoite on Savikiekontie 4.

Suunnistamaan voi lähteä klo 10–12 ja maali sulkeutuu klo 13. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea) ja 5 km, kaikki mittakaavassa 1:7500. 

Ratamestarina toimii Tuomas Heikkilä:

– Kivikon huippumaastossa tarjolla miellyttäviä suunnistushaasteita syksyiseen sunnuntaihin. Pidemmät radat vievät maaston vaativimpiin rinteisiin ja nopeimmille kallioille. Lyhyet radat tukeutuvat enemmän maaston runsaaseen polkuverkostoon ja selkeisiin rastipisteisiin. Tervetuloa mukaan nauttimaan rapeasta syyskelistä!

Rastit ovat Kivikossa 29.10.–11.11. omatoimisuunnistusta varten. Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun tapahtuma, johon ilmoittautumalla voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan verkkolomakkeella tai myyntipisteistä.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Kivikkoon!