Kauden viimeiset Herttoniemessä 5.11.

  • tehnyt

Iltarastit-kausi päättyy Herttoniemen liikuntapuistossa sunnuntaina 5. marraskuuta. Tapahtumakeskus on Herttoniemen urheilukentällä, Siilitie 12. Liikuntapuistoon on hyvät joukkoliikenneyhteydet. Siilitien metroasemalta on noin 800 metrin kävelymatka, ja bussilinja 79 ajaa Siilitietä pitkin.

Suunnistamaan voi lähteä klo 10–12 ja maali sulkeutuu klo 13. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–4 V ovat mittakaavassa 1:7500, ja 5–7 km mittakaavassa 1:10 000. 

Ville Ruokamo toimii ratamestarina:

– Vuoden viimeiset Iltarastit suunnistetaan Herttoniemen ulkoilualueella. Maasto sisältää laajan polku- ja tieverkoston, jota suunnistajat hyödyntävät väistämättä. Radoista on pyritty tekemään keskimatkan tyyliset, eli paljon lyhyitä välejä ja sitten väliin pitempiä siirtymävälejä. Lehtien tiputtua puista näkyvyys maastossa on parantunut. Silti joillain rasteilla pitää suunnistaa loppuun asti, jotta rastilipun havaitsee. Nautinnollisia suunnistuskokemuksia!

Rastit ovat Herttoniemessä 5.–18.11. omatoimisuunnistusta varten. Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun tapahtuma, johon ilmoittautumalla voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan verkkolomakkeella tai myyntipisteistä.

Maksutavat: Rastilippu, Iltarastit Saldo, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon. Lue lisää maksutavoista täältä
Lue lisää: Ohjeet osallistujille.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2023 saadaksesi alennuksen. Iltarastit-vaunussa on testattavissa myös Navigator 2 -valaisin, ja voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!