Tarkkuutta vaativat radat Uutelassa 8.4.

Maanantaina 8.4. Iltarastit järjestetään Uutelassa. Tapahtumakeskus sijaitsee aukiolla Vuotien ja Itäreimarintien risteyksen vieressä. Vuosaaren metroasemalta on paikalle noin kilometrin matka. Autojen pysäköintipaikkoja on Pallokujan isolla ja Itäreimarinkujan pienemmällä pysäköintialueella. Kummallekin ajo on Itäreimarintieltä. Rastilippu on opasteena. Lisäksi pysäköinti on mahdollista Aurinkolahden ja Uutelan pysäköintialueilla. 

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19, ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea) ja 5 km. Radat ovat mittakaavassa 1:7500. 

Ratamestarina toimii Aki Koskinen:

“Uutelassa on viikkoa ennen H-hetkeä vain paikoittain lumilaikkuja. Toivottavasti edeltävän viikon ennustettu takatalvi ei tuo tähän liikaa muutosta. Isommat suot ovat veden vallassa ja täten ylitsepääsemättömiä. Muuallakin voi paikoin kengät kastua.

Tämän kerran radat kiertelevät paljolti Uutelan suunnistuksellisesti parhaimmilla alueilla. Koska nämä alueet eivät ole mitenkään laajat, niin kannattaa kiinnittää tarkasti huomiota siihen, että kiertää oikeat rastit oikeassa järjestyksessä.”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.
Hinnasto ja maksutavat
Ohjeet osallistujille

Rastit ovat Uutelassa 8.–20.4. omatoimisuunnistusta varten. Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun tapahtuma, johon ilmoittautumalla voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Uutelaan!

Kuvat: Aki Koskinen