Monipuoliset radat Paloheinässä 15.4.

  • tehnyt

Maanantaina 15. huhtikuuta Iltarastit järjestetään Paloheinässä, missä tarjolla on ratoja kaikentasoisille suunnistajille. Teitä ja polkuja on paljon aloittelijoiden tueksi, mutta myös kokeneemmille on luvassa haasteita.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19, ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500, 7 km on mittakaavassa 1:10 000. 

Tapahtumakeskus on hiekkakentällä noin 300 metriä Paloheinän ulkoilumajasta itään.

Joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät. Bussilinjan 66 päätepysäkiltä on noin 300 metriä. Runkolinjan 560 pysäkki on yhtä lähellä. Autoililjoille on opastus pysäköintiin Kuusmiehentieltä.

Ratamestarina toimii Evely Kaasiku:

“Ratoja suunnitellessa otin tavoitteeksi monipuoliset haasteet ja eniten märkien paikkojen välttäminen. Paloheinässä on paljon teitä ja polkuja, joita pystyy hyvin hyödyntämään, mutta uskon, että mukavia haasteita löytyy kaikille. Yllättäviä suunnistushaasteita voi löytyä myös heille, kenelle on tämä metsä tuttu – kannattaa ottaa tarkkana loppuun asti! Lunta voi paikoin löytyä. Viimeinen lumitilannetarkistus tehdään sunnuntaina.”

Päivitys sunnuntaina 14.4.: Lumi on sulanut todella hyvin ja koko maasto on käytännössä lumeton. Tykkilumilatu on kuitenkin yllättävän hyvässä kunnossa. Muistathan kunnioittaa hiihtäjiä etkä juokse ladulla muuten kuin vain poikittain yli.”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.
Hinnasto ja maksutavat
Ohjeet osallistujille

Rastit ovat Paloheinässä 15.–28.4. omatoimisuunnistusta varten. Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!

Kuvat: Evely Kaasiku