Upeita maisemia Solvallassa 22.4.

  • tehnyt

Maanantaina 22.4. päästään ensimmäistä kertaa tänä keväänä suunnistamaan Nuuksiossa. Solvallassa opastus tapahtumapaikalle on luontokeskus Haltian kohdalta, Nuuksiontie 82. Tapahtumakeskus ja pysäköinti ovat Swinghillin pysäköintipaikalla. Tarvittaessa käytössä on myös Nuuksiontien varressa sijaitseva pysäköintipaikka. Espoon keskuksesta pääsee bussilla 245, jonka pysäkki on Haltian kohdalla.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19, ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500 ja pidemmät mittakaavassa 1:10 000. 

“Radat suuntautuvat Solvallasta itään ja kiertävät myös upeita Orajärven ja Urjan ympäristöjä. Suot ja ojat olivat viikkoa ennen tapahtumaa täynnä vettä, joten reitinvalinnoilla voi olla merkitystä. Tarjolla on kaikille mukavaa suunnistusta, mutta etenkin pitkille matkoille reittipohdintoja ja jokunen haastavampi rastialue.

Ratamestarit Lauri Kekoni ja Petro Tamminen toivovat nautinnollisia suunnistushetkiä osalllistujille!”

Päivitys 21.4. “Ratamestarien avustaja on käynyt haistelemassa rastipaikat. Metsässä oli sentti lunta sunnuntaina iltapäivällä, eikä se juuri haitannut kulkemista.”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.
Hinnasto ja maksutavat
Ohjeet osallistujille

Maanomistajan lupa koskee vain tapahtumapäivää, joten omatoimisuunnistusta ei tällä kerralla ole.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Solvallaan!

Kuvat: Petro Tamminen