Vauhtia ja reitinvalintoja Pirkkolassa 29.4.

  • tehnyt

Maanantaina 29.4. suunnistetaan Pirkkolassa. Tapahtumakeskus on Pirkkolan jäähallin eteläsivulla, jonne on lyhyt matka Pirkkolantieltä.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19, ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500, 7 km on mittakaavassa 1:10 000. 

Pirkkolan urheilupuistoon pääsee hyvin joukkoliikenteellä. Pikaraitiolinjan 15 pysäkki on Pirkkolantiellä ja bussilinjan 23 päätepysäkki urheilupuiston parkkipaikalla. Pyörällä pääsee kätevästi muun muassa Keskuspuiston ulkoiluteitä pitkin. Autoilijoille suositellaan pysäköintiä Pirkkolantien parkkipaikalla, Pirkkolantie 23. Toinen pysäköintipaikka urheiluhallien läheisyydessä on yleensä hyvin ruuhkainen.

Ratamestarina toimii Olli Ojanaho:

“Tätä kirjoittaessa 23.4. olosuhteet Keskuspuistossa ovat vielä varsin talviset, mutta sääennuste ensi viikon suhteen näyttää lupaavalta. Radat kulkevat pääasiassa Pirkkolan urheilupuistosta etelään ja monelle tutusta maastoalueesta huolimatta tarjolla on toivottavasti myös muutamia haastavampia rastipisteitä reitinvalintoja unohtamatta.

Tervetuloa tekemään vauhdikas suunnistustreeni (toivottavasti) keväiseen Keskuspuistoon!”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.
Hinnasto ja maksutavat
Ohjeet osallistujille

Rastit ovat Pirkkolassa normaalia pidempään 29.4.–31.5. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Pirkkolaan!