Toukokuiset rastit Rinnekodilla 13.5.

  • tehnyt

Maanantaina 13.5. Iltarastit järjestetään Rinnekodilla, josta radat suuntautuvat Halkolammen suuntaan.

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19, ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 6 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500, pidemmät mittakaavassa 1:10 000. 

Rinnekodille pääsee Elielinaukiolta lähtevällä bussilinjalla 345. Bussi ajaa Mannerheimintietä ja Vihdintietä sekä edelleen Lakistontietä ja Rinnekodintietä.

Autolla Vihdintieltä tulevat kääntyvät Lakiston risteyksestä pohjoiseen. Klaukkalan suunnasta ajetaan kohti Lakisto Golfia ja Skogbyntieltä käännytään etelään päin Rinnekodintielle. Navigaatio-osoite on Rinnekodintie 13. Pysäköinti on pääasiassa pienen Nousumäentien päässä ja tarvittaessa muilla Rinnekodin alueen sallituilla pysäköintipaikoilla.

Ratamestarina toimii Kari Jylhä:

“Maasto on normaalia talousmetsää, kulkukelpoisuus pääosin hyvä. Ryteikköpätkiä on viimevuotista vähemmän. Vaatimukseksi asetetulla 30 rastin enimmäismäärällä ratojen ja niille kuvailtujen taitotasojen toteuttaminen oli haastavaa. Toivottavasti ainakin kaksi lyhintä rataa ovat aloittelijoillekin riittävän helppoja.”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 13.–25.5. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!