Kutsu kaveri 20.5. Iltarasteille Pirkkolaan, kaverille kartta maksutta

  • tehnyt

Maanantaina  20. toukokuuta Iltarastit suunnistetaan Keskuspuistossa. Tapahtumakeskus on Pirkkolan jäähallin eteläsivulla, jonne on lyhyt matka Pirkkolantieltä.

Tällä kertaa mukaan kannattaa ottaa suunnistuksesta kiinnostunut ystävä, tuttava tai perheenjäsen. Iltarastit on mukana Kutsu kaveri kuntorasteille -kampanjassa: tarjoamme suunnistajan lajista kiinnostuneelle kaverille osallistumisen ilmaiseksi! Tarjolla on myös ensikertalaisille soveltuvia ratoja.

Ratamestareina toimivat Mika ja Eerika Rantala:

“Ensi viikolla suunnistettavat Iltarastien radat kulkevat Pirkkolasta pohjoiseen Paloheinän suuntaan. Tarjolla tulee olemaan vauhdikasta suunnistusta polkurikkaassa keskuspuistossa. Rasteille mennessä voikin olla apua, kun kulkee tarkalla kompassisuunnalla.

Toivotamme kaikille oikein mukavia suunnistushetkiä!”

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Joukkoliikenneyhteydet Pirkkolan liikuntapuistoon ovat hyvät. Pikaraitiolinjan 15 pysäkki on Pirkkolantiellä ja bussilinjan 23 päätepysäkki liikuntapuiston parkkipaikalla. Pyörällä paikalle pääsee hyvin muun muassa Keskuspuiston ulkoiluteitä pitkin. Autoilijoille suositellaan pysäköintiä Pirkkolantien parkkipaikalla, Pirkkolantie 23. Toinen pysäköintipaikka urheiluhallien läheisyydessä on usein hyvin ruuhkainen.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Lue myös ensikertalaisen ohjeet.

Rastit ovat maastossa normaalia pidempään 20.5.–16.6. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!

Kutsu kaveri rasteille -kampanjasivut