Laaja ratavalikoima Pirttimäessä 27.5.

  • tehnyt

Maanantaina 27.5. Iltarastit suunnistetaan Pirttimäessä. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Ratamestarina toimii Milla Mattila:

– Pirttimäessä suunnistetaan tällä kertaa etelään Isosuon suuntaan. Lähestyvän Jukolan ja hyvien suunnistuskelien kunniaksi tarjolla on tavallista kattavampi ratavalikoima, josta pitäisi löytyä sopiva vaihtoehto jokaiselle: 2, 3,5, 4V, 5, 6, 7, 9 ja 12 km. Neljä lyhintä ratavaihtoehtoa on mittakaavassa 1:7500, mistä on varmasti iloa erittäin pienipiirteisessä maastossa. Radat vaativatkin suunnistajalta paikoin malttia kartanlukuun, jotta rastipisteen ympäristön saa otettua kunnolla haltuun. Toivon kaikille nautinnollisia suunnistushetkiä!

Pirttimäen ulkoilumajan osoite on Kunnarlantie 110, Espoo. Jos käytät navigaattoria, anna osoitteeksi Kunnarlantie 112. Paikalle pääsee bussilinjalla 246, joka ajaa Espoon keskuksesta Bembölen kautta Kunnarlantietä.

Pirttimäen pysäköintitilat ovat ahtaat, joten toivomme suunnistajien käyttävän mahdollisimman paljon yhteiskuljetuksia. Bembölen suunnasta tulevat voivat sopia tapaamisen Oittaan uimarannan isolla pysäköintipaikalla autojen täyttämistä varten. 

Pysäköintiin saamme myös Espoon Automuseon parkkipaikan, josta on Pirttimäkeen noin 1,5 kilometrin kävelymatka kevyen liikenteen väylää. Automuseon osoite on Bodomintie 35, mutta parkkipaikalle ajetaan Snettansintien kautta. Rastiliput ovat opasteena. Myllyjärven pysäköintipaikalta (Myllyjärventie) on myös noin 1,5 kilometriä Pirttimäkeen.

Pirttimäen kahvila Ukén on avoinna Iltarastien aikana klo 16.30–19.30.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 27.5.–8.6. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!

Kuvat: Milla Mattila