Kesä vauhtiin Solvallassa 3.6.

  • tehnyt

Maanantaina 3. kesäkuuta Iltarastit järjestetään Nuuksion hienoissa maastoissa Solvallassa, josta radat suuntautuvat itään. Tarjolla on laaja valikoima ratoja ja Jukolan lähestyessä perinteiseen tapaan myös 12 km vaihtoehto. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu klo 20.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4 V (vaikea), 5 km, 6 km, 7 km, 9 ja 12 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500, pidemmät mittakaavassa 1:10 000. 

Ratamestareina toimivat Johanna ja Niina Hulkkonen.

Opastus tapahtumapaikalle on luontokeskus Haltian kohdalta, Nuuksiontie 82. Tapahtumakeskus ja pysäköinti ovat Swinghillin pysäköintipaikalla. Tarvittaessa käytössä on myös Nuuksiontien varressa sijaitseva pysäköintipaikka. Espoon keskuksesta pääsee bussilla 245 A, jonka pysäkki on Haltian kohdalla.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Omatoimisuunnistus on Solvallassa vain radoilla 2–6 km, koska osa pidempien ratojen rasteista on kansallispuiston alueella ja siksi maastossa vain tapahtumapäivänä. Ratojen 2–6 km rastit ovat maastossa 16.6. asti. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!

Kuva Niina Hulkkonen
Kuva Niina Hulkkonen
Kuva Johanna Hulkkonen
Kuva Johanna Hulkkonen