Aktiivista suunnistustyötä vaativat radat Luukissa 10.6.

Jukola-viikolla 10. kesäkuuta Iltarastit tarjoillaan Luukin Halkolammen kartalla. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19.00 ja maali sulkeutuu 20.00.

Luukin ulkoilumajalle on hyvä yhteys Vihdintietä (tie 120). Matkaa Helsingin keskustasta on noin 25 kilometriä. Rastilippu on opasteena Vihdintien ja Luukintien risteyksessä. Elielinaukiolta lähtevällä bussilinjalla 345 pääsee lähelle tapahtumakeskusta.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3,5 km, 4V (vaikea), 5 km, 6 km ja 7 km, 9 km ja 12 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7 500, pidemmät 1:10 000.

Ratamestareina toimii Ville Ruokamo ja Tuomas Hujala:

– Olemme pyrkineet suunnittelemaan radat erityisesti Jukolaa silmälläpitäen, vaikka varsinaisesti tyyppimaastosta ei ole kyse. Radoilla ei ole hajontaa, mutta suunnistajien tulee olla tarkkana, että leimattava rasti on oma. Rasteja on sijoitettu paikoin lähelle toisiaan, jotta saisimme aikaan hajontamaisen suunnistuselämyksen. Tälläkään kertaa peesaamalla ei menesty, vaan kannattaa keskittyä omaan suunnistustyöhön aktiivisesti. Nousumetrejä voi minimoida reitinvalinnoilla ja kannustammekin aktiiviseen reitinvalintaan.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 10.–22.6. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!