Rastinottoharjoitusta Postintaipaleella 17.6.

  • tehnyt

Maanantaina 17. kesäkuuta Iltarastit suunnistetaan Keskuspuistossa Postintaipaleelta käsin. Metsään voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Ratamestarina toimii Juha Leskinen:

“Keskuspuiston eteläosa on minulle sangen tuttu suunnistuksellisesti, ensimmäiset kokemukseni ovat jo 70-luvulta. Ratojen suunnittelu sinne oli kuitenkin haasteellista runsaan polkuverkoston takia. Tehtävää ei helpottanut se, että kartta on päivityksen tarpeessa. Onneksi alueen uusi kartoitus onkin jo käynnissä.

Kaikista radoista tuli todelliset rastinottoharjoitukset. 2, 3.5 ja 5 km:n radat ovat hyvin polkujuoksuvoittoiset ja 4V:n sekä 7 km:n radoille olen yrittänyt saada edes hiukan suunnistuksellista haastetta.
Kaikille liikunnan riemua toivottaen.”

Opastus tapahtumapaikalle on Postintaival 7:n kohdalta Postintaipaleen ja Postisoudunkadun risteyksestä. Pysäköinti on Postisoudunkadun P-paikoilla. Ilmalan asemalta on noin kilometrin kävelymatka. Rautatientorilta lähtevä bussilinja 23 ja Kampista lähtevä linja 63 ajavat Postintaivalta. Paikalle pääsee hyvin Keskuspuiston pyöräteitä.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 17.–29.6. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!