Juhannuksen jälkeiset rastit Luukissa 24.6.

  • tehnyt

Maanantaina 24. kesäkuuta Iltarastit järjestetään Luukissa. Ratamestarina toimii Veli Kangas:

– Juhannuksen jälkeiset Iltarastit käydään Sorvalammen kartalla, eli tuttavallisemmin etelän suuntaan. Lähdön 1 lyhyemmät radat (2 ja 3,5) kulkevat Vihdintien, Kaitalammen ja golfkenttien rajaamalla alueella, jossa on paljon ulkoiluteitä suunnistusta helpottamassa. Lähdön 2 radat (4V, 5, 7, 9) käyttävät myös kenttien eteläpuolista aluetta, jossa teitä ja polkuja on varsin vähän. Sen sijaan tarjolla on hienoja, enimmäkseen metsäisiä mäkialueita. Nousumetrejä kertyy tällä alueella väistämättä enemmän, mutta pahimmat vuorikiipeilyt on jätetty pois.

– Tervetuloa takaisin suunnistuksen pariin heti Juhannuksen rientojen jälkeen!

Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7 500, pidemmät 1:10 000.

Luukin ulkoilumaja sijaitsee Vihdintien (tie 120) läheisyydessä. Matkaa Helsingin keskustasta on vajaat 25 kilometriä. Rastilippu on opasteena Vihdintien ja Luukintien risteyksessä. Pysäköinti on Luukin niityllä. Elielinaukiolta lähtevällä bussilinja 345:llä pääsee lähelle tapahtumakeskusta.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 24.6.–6.7. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Kuvat: Veli Kangas