Keskikesän tunnelmaa Paloheinässä 1.7.

  • tehnyt

Maanantaina 1. heinäkuuta Iltarastit suunnistetaan Paloheinässä, missä tarjolla on ratoja kaikentasoisille suunnistajille. Lyhyemmillä radoilla on paljon teitä ja polkuja vasta-alkajien tueksi.

Metsään voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4 V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7500. Ratamestarina toimii Jeppe Koivula.

Tapahtumakeskus ja autojen pysäköinti ovat hiekkakentällä noin 300 metriä Paloheinän ulkoilumajasta itään.

Joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät. Bussilinjan 66 päätepysäkiltä Pakilantien pohjoispäästä on matkaa noin 300 metriä ja runkolinjan 560 pysäkki on yhtä lähellä. Pyöräillen pääsee hyvin joka suunnasta. Autoilijoille on opastus pysäköintiin Kuusmiehentie 58:n kohdalta.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 1.–13.7. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!