Hauskoja haasteita Salmessa 8.7.

Maanantaina 8. heinäkuuta Iltarastit suunnistetaan Salmessa. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7 500, pidemmät 1:10 000.

Salmen ulkoilualue sijaitsee Vihdissä lähellä Vihdintietä (tie 120). Matkaa Helsingin suunnasta Kehä III:lta on noin 22 kilometriä ja Vihdin suunnasta tultaessa Otalammen kylän kohdalta noin kolme kilometriä. Rastilippu on opasteena Vihdintien ja Salmentien risteyksessä. Iltarastien tapahtumakeskus ja pysäköinti ovat Salmen ulkoilualueen parkkipaikalla. 

Ratamestarina toimii Miikka Hilke:

“Kesäinen Salmi tarjoaa hyvän juoksualustan ja hauskoja haasteita suunnistajalle!

Radoilla 2 ja 3,5 avustavia teitä ja kallioita on radan lähettyvillä jatkuvasti, ja niiden avulla löytää uudelleen kartalle, jos metsässä meinaa eksyä.

Radat 4V ja 7 pyrkivät tarjoamaan monipuolisia haasteita, valintoja reitin suhteen sekä suunnistuksen riemua. Radalla 5 on puolestaan hieman leppoisampi meininki mukavine rastiväleineen.

Radalle 9 on poimittu parhaita paloja muilta radoilta muodostaen kuitenkin oman ratansa. Bonuksena päästään vielä kunnolla haastavalle alueelle Iso-Parikkaan ja Poikkipuoliaisen väliin.”

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 8.–20.7. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!

Kuvat: Miikka Hilke