Rastinottoa Kattilajärvellä 15.7.

  • tehnyt

Maanantaina 15. heinäkuuta Iltarastit suunnistetaan Kattilajärvellä. Lähtöaika on tavallista pidempi: suunnistamaan voi lähteä klo 16–19.30 ja maali sulkeutuu klo 20.30.

Tapahtumakeskus on Kattilajärventien varressa. Rastilippu on opasteena Nuuksiontien ja Kattilajärventien risteyksessä, josta matkaa on noin kaksi kilometriä. Espoon keskuksesta lähtevällä bussilla 245 A pääsee Solvikin pysäkille, josta on kahden kilometrin kävely tapahtumakeskukseen.

Kattilajärven tiehoitokunnalle kerätään tienkäyttömaksu 1 euro / ajoneuvo. Se maksetaan ilmoittautumisen ja kartanmyynnin yhteydessä maksukortilla, MobilePaylla tai käteisenä tasarahalla.

Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4V (vaikea), 5 km, 7 km ja 9 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7 500, pidemmät 1:10 000.

Ratamestarina toimii Karim Mbembela:

– Maasto tarjoaa monipuolisia haasteita laakeine alueineen, missä kulkukelpoisuus on erinomainen ja myös pienipiirteisten rinteiden ansiosta. Rasteja on paljon ja paikoin jopa paljon lähekkäin, joten tarkkana täytyy olla oman lipun suhteen. Tällä kertaa tarjolla on ehkä normaalia enemmän lyhyitä välejä ja radat ovat hyviä esimerkiksi rastinoton harjoittelua varten.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 15.–27.7. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa!

Katso myös Kattilajärven maastosta YouTube-video, jonka Tapio Haarlaa on kuvannut aiemmassa suunnistusharjoituksessa.