Elokuiset rastit Paloheinässä 19.8.

  • tehnyt

Maanantaina 19. elokuuta Iltarastit suunnistetaan Paloheinässä, josta radat suuntautuvat Pirkkolaan. Suunnistamaan voi lähteä klo 16.30–19 ja maali sulkeutuu klo 20. Ratavaihtoehtoina ovat 2 km, 3.5 km, 4V (vaikea), 5 km ja 7 km. Radat 2–5 km ovat mittakaavassa 1:7 500, 7 km 1:10 000.

Tapahtumakeskus ja pysäköinti ovat hiekkakentällä noin 300 metriä Paloheinän ulkoilumajasta itään. Bussilinjan 66 päätepysäkiltä Pakilantien pohjoispäästä on matkaa noin 300 metriä ja runkolinjan 560 pysäkki on yhtä lähellä. Pyöräillen Paloheinään pääsee hyvin joka suunnasta. Autoilijoille on opastus pysäköintiin Kuusmiehentie 58:n kohdalta.

Ratamestareina toimivat Mikko ja Heidi Salonen:

– Paloheinän-Pirkkolan maasto ei ole niitä helpoimpia ratamestarin näkökulmasta: polkuverkosto on erittäin runsas, rajoittavia tekijöitä on paljon ja muita luonnossa liikkujia riittää. Näistä lähtökohdista on laadittu radat, joissa vaaditaan sujuvaa reitinvalintaa ja vaativilla radoilla (4 km V ja 7 km) monin paikoin myös tarkkaa rastinottoa. Tarjolla olevaa maastoa on käytetty monipuolisesti, joten kaikki metsään mielivät löytävät taatusti vaihtoehdoista mieleisensä radan.

Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen etukäteen Rastilipussa. Muut maksutavat: Iltarastit-sarjalippu, MobilePay, liikuntaedut, pankkikortti ja käteinen. Suosittelemme hoitamaan maksun ennakkoon.

Rastit ovat maastossa 19.–31.8. omatoimisuunnistusta varten. Maanantain Iltarastien jälkeen omatoimisuunnistusta varten tulee Rastilippuun erillinen tapahtuma, josta voit ostaa ja tulostaa kartan. Voit myös ostaa painetun kartan myyntipisteistä.

Seuran kumppani Lumonite näkyy Iltarastien yhteydessä: Iltarastien kävijät saavat 10 % alennusta kaikista Valostore.fi -verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista koodilla ILTARASTIT2427.

Suunnistajan Kauppa on myös paikalla.

Tervetuloa Paloheinään!