Syksyn ensimmäiset sunnuntai-Iltarastit Pirttimäki 25.9.

Syksyn ensimmäisillä sunnuntairasteilla 25.9. päästään nauttimaan syksyisestä Pirttimäestä! Radat suuntautuvat Pirttimäestä etelään. Suunnistamaan voi lähteä jo klo 10:00 alkaen, kartanmyynti on auki klo 12:00 asti ja maali on auki klo 13:00:een saakka.

Tapahtumapaikan osoite on Kunnarlantie 110, Espoo (huom! navigaattoriin kirjoitettava “Pirttimäki”, ei osoitetta). Pirttimäkeen pääsee myös julkisilla, bussilla 246, joka lähtee Espoon keskuksesta.

Ratamestari Miikka Hilke toivottaa suunnistajat tervetulleiksi: “Pyrin tuomaan radoille vaihtelevia maastonosia, mihin Pirttimäki tarjoaakin hyvät puitteet. Helpot radat 2 ja 4 pysyvät selkeiden kohteiden läheisyydessä ja sopivat hyvin myös yösuunnistuksen kokeilemiseen omatoimirasteina. Pidemmät radat 7, 9 ja 12km avaavat reiteille Isosuon-Sorlammin alueen mausteet. Kannattaa hyödyntää pidempien ratojen mahdollisuus, jos sellainen kiinnostaa!
Suurin osa maastosta on varsin helppokulkuista. Poikkeuksena vaikeiden ratojen lopusta löytyy rataa 9 lukuunottamatta kaatuneita puita, joiden kanssa kannattaa edetä maltilla. Tapahtumassa on kaksi lähtöä vierekkäin. Varmista, että lähdet oikeasta lähdöstä!
Suunnistusiloa metsään!”

Pirttimäellä sijaitseva Kahvila Uken on avoinna klo 11 – 16. Paikalla myös Suunnistajan Kauppa.

Jos ostat Saldoa nyt se siirtyy automaattisesti seuraavalle kaudelle. Iltarastit kertamaksu- ja saldopalvelujen avulla voi käyttää Emit-korttiasi maksuvälineenä ja pääset nopeasti maastoon itsepalveluautomaatin kautta. Tutustu Kertamaksu/Saldo palveluihin. Myös etukäteen ostettu kertamaksu onnistuu sivulla olevan lomakkeen kautta.

Pirttimäen rastit ovat maastossa kaksi viikkoa 9.10. asti. Tämän lomakkeen kautta voit tilata karttoja, jos et pääse paikanpäälle.

Lumonite Seuran kumppani Lumonite näkyy myös jatkossa Iltarastien yhteydessä. Iltarastien kävijät voivat hyödyntää 10% alennusta kaikista Valostore.fi verkkokaupasta ostetuista Lumonite tuotteista. Käytä koodia ILTARASTIT2022 hyödyntääksesi alennusta. Iltarastivaunussa on testattavissa myös Navigator 2 valaisin, voit testata otsapannan istuvuutta ja valotehoa.

Tervetuloa Pirttimäelle!